Groepen

Het hoofdgebouw van Rensiwez, de oude molen, is volledig omgebouwd tot charmehotel. Gerenoveerd in een pure stijl, elegant en tijdloos in het verlengde van het enorme woud waardoor het wordt omringd. Wij hebben een plek willen maken die oorspronkelijk is en uniek maar niet excentriek, een beetje alsof het er altijd al was op een droomplek voor iedereen.

In de entreehal is ruimte genoeg voor ontvangst van maximaal 50 personen. In deze ruimte draait een monumentale trap rond een grote eik naar de bovenverdiepingen. Tussen de takken een grote haard die het hele gebouw verwarmt, salonruimte en een reusachtige tafel. In de mezzanine is een grote keuken en nog een salonruimte met prachtig uitzicht op de rivier en het waterrad van de molen die twee derde van de stroom van het complex opwekt.

Een grote ruimte voor barbecue/kampvuur is aangelegd aan de rivier op een van de mooiste plekken van het domein, voor gebruik door de gasten van de molen. Boven zijn vier bijzondere suites. Hoe de molen precies wordt ’ingezet’ is aan de bewoners van de vier suites, gezamenlijke huur ervan is mogelijk zodat het gebouw helemaal privé is te gebruiken, met  een extra kamer met 4 bedden en een badkamer, u heeft deze kamer erbij voor de prijs van de schoonmaak. In de houten chalets op het terrein kunnen eventuele overige gasten van de groep geriefelijk worden gehuisvest. Zo heeft iedereen onafhankelijkheid op maat!

Zo reserveer je voor een groep:

  1. Check de algemene beschikbaarheid voor de gewenste data
  2. Noteer de beschikbare suites of chalets
  3. Bel onze reserveringsdienst op + 32 61 28 90 27
  4. Doe de aanbetaling voor de groep