Terug naar de lijst

Onze catering service

Drinken & eten

Beschrijving

LES SAVEURS ÉTOILÉES”

Les Cabanes de Rensiwez biedt u lekker eten, bereid door een plaatselijke chef-kok. Gilles Poncin biedt u een seizoenskeuken, bereid met veel aandacht voor authenticiteit en respect voor het product. Het resultaat: een gastronomisch evenwicht tussen streekproducten en culinaire creativiteit dat uw smaakpapillen in verrukking zal brengen!

Hoe er te komen:

Open terras bij Les Saveurs Etoilées: vrijdagavond, zaterdagmiddag en -avond, zondagmiddag.
Reservering verplicht op 0495/73.05.84.

Geniet van het menu in het comfort van uw hut:

KEUZE VAN FORMULES :
– Voorgerecht + hoofdgerecht: 28€ per persoon
– Hoofdgerecht + dessert : 28€ per persoon
– Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert : 32€ per persoon

PRAKTISCHE INFORMATIE :
Menu geldig van 21 September 2022 tot 31 Maart 2023

NB: Cateraar met verlof: van 31 Oktober tot 7 November 2022

HERFST/WINTER MENU 2022-2023

Huisbereide vissoep

Of

Paté van everzwijn, uienconfijt met roze peper, groentenpickles

Of

Scampipannetje met curry en boschampignons
~~~

Gevogeltesuprème met boschampignons

Of

Traditioneel hertenstoofpotje

Of

Wok van quorn met groenten, sojasaus en sesam
~~~
Tiramisu met speculoos en geconfijte peer

Of

Zwarte hocoladeblokjes met walnoten

Alle bestellingen moeten ten minste 48 uur van tevoren per e-mail naar info@lescabanesderensiwez.be worden gestuurd. Mogelijkheid om te kiezen uit de verschillende menu’s. Allergeneninformatie beschikbaar via e-mail.

*******************************************************************************************************

FEESTMENU voor zaterdag 24 december en 31 december 2002

Trio van glaasjes

Beef grindax Japanse stijl.
Parma mousse en rode bieten chips.
Gegrilde aubergine, mascarpone en rode tonijn.

~~~

Starters

Stukje huisgemaakte foie gras met Jurançon, gelei van rode koolrab, gedroogde appel en vijg met honing, brioche van de Boulangerie Philippart.
Of
Huisgemaakte gerookte zalm, balsamico chantilly, citroenballetjes, groentenpickles, brioche van de Boulangerie Philippart.
Of

Risotto van knolselderij, blokjes zwezerik, groene asperges en truffelolie.
Of

Thaise bouillon met gambas, coquille ravioli.

~~~

De Gerechten

Kip supreme gevuld met morieljes, ouderwetse puree, herfstgroenten.
Of
Kalfsvlees op lage temperatuur, sjalottensap, zachte polenta, jonge groenten.
Of
Hindestoofpot, gratin dauphinois, herfstgroenten.
Of
Gebakken zeebaarsfilet en chorizo, saffraanboter, pastinaakpuree, jonge groenten.

~~~

Nagerecht van Carine

Buchette dacquoise, frambozenmousse, pure chocoladeganache en pistachenoten.
Of
Charlotte mascarpone, gekonfijte peren en gezouten boterkaramel.
Of
Moelleux au chocolat et cerneaux de noix, crème anglaise en fruitbrochette.

~~

Speciaal Kindermenu

Kroketje van ham en kaas pasta.

Kip met appels en botermoes

Donutspies

Prijs:

Volledig menu voor volwassenen (glaasje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert): 58 EUR

Trio van glaasjes: 10 EUR

Voorgerecht: 22 EUR

Hoofdgerecht: 26 EUR

Dessert: 10 EUR

Kindermenu: 19,50 EUR

Praktische informatie:

Bestellingen moeten per e-mail worden gestuurd naar info@lescabanesderensiwez.be:

Uiterlijk 17/12 voor het menu van 24/12

Uiterlijk 24/12 voor het menu van 31/12.

De bestellingen worden verzameld bij de receptie van de hutten op 24/12 en 31/12 tussen 11.15 en 11.45 uur.

Misschien wilt u ook

Zie alle