Maak van uw verblijf een gastronomische ervaring met onze verschillende cateringdiensten

Ontbijt, aperitief en maaltijd: geniet van elk moment van uw dag met een smaakje! Eet smakelijk!

Onze ontbijten

Ontbijt naar uw smaak met heerlijke verse broodjes, dagelijks ter plaatse gebakken

Wij bieden een “ontbijtmand” met een ruime keuze aan lokale producten naar wens samen te stellen.

NB: geen ontbijt op maandagochtend

Zondag Brunch

In samenwerking met “Le Gang des p’tit dej’” in Houffalize, bieden wij u onze gloednieuwe brunch van Odette, samengesteld uit heerlijke lokale en artisanale producten, alleen beschikbaar op zondag:

2 vers geperste sinaasappelsappen – 2 zelfgemaakte cougnous – pannenkoeken met ahornsiroop en rode vruchten
2 verse fruitsalades – 2 yoghurtjes en granola – “Le Fruitier” zelfgemaakte jam
peperkoek – roerei met spek – Ardense ham en Li Blanc Coucou kaas met zijn Luikse siroop, druiven en noten – broodjes – Carlsbourg boter – 2 MAISON chocolade muffins.

Prijs : 60 EUR/2 personen.

Bestel uw brunch voor uw aankomst of uiterlijk bij het inchecken op vrijdagavond. Uw brunchmand is zondagochtend vanaf 9 uur beschikbaar bij de receptie.

 

ONZE MANDEN

Ook heerlijke aperitiefmandjes om van te genieten in de intieme sfeer van uw hut.

Regionaal aperitief

Toast, tapenade, Warempage paté en streekbier La Chouffe.

 

Aperitief Champagne 

Champagne, toast en foie gras paté, gekonfijte ui.

Onze catering service

Wij bieden u de mogelijkheid om lekker eten te proeven, bereid door een lokale kok. Gilles biedt u een seizoenskeuken, bereid met veel aandacht voor authenticiteit en respect voor het product, een gastronomisch evenwicht tussen streekproducten en culinaire creativiteit.

Voorgerecht + hoofdgerecht: 28€ per persoon
Hoofdgerecht + nagerecht : 28€ per persoon
Voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht: 32€ per persoon

Voorgerecht

Huisbereide vissoep

Of

Paté van everzwijn, uienconfijt met roze peper, groentenpickles

Of

Scampipannetje met curry en boschampignons

 

Hoofdgerecht

Gevogeltesuprème met boschampignons

Of

Traditioneel hertenstoofpotje

Of

Wok van quorn met groenten, sojasaus en sesam

 

Nagerecht

Tiramisu met speculoos en geconfijte peer

Of

Zwarte chocoladeblokjes met walnoten

Trio van glaasjes

Beef grindax Japanse stijl.
Parma mousse en rode bieten chips.
Gegrilde aubergine, mascarpone en rode tonijn.

Starters

Plakje huisgemaakte foie gras met Jurançon, gelei van rode koolrab, gedroogde appel en vijg met honing, brioche van de Boulangerie Philippart.
Of
Huisgemaakte gerookte zalm, balsamico chantilly, citroenballetjes, groentenpickles, brioche van de Boulangerie Philippart.
Of
Risotto van knolselderij, blokjes zwezerik, groene asperges en truffelolie.
Of
Thaise bouillon met gambas, coquille ravioli.

De Gerechten

Kip supreme gevuld met morilles, ouderwetse puree, herfstgroenten.
Of
Kalfsvlees op lage temperatuur, sjalottensap, zachte polenta, jonge groenten.
Of
Stoofpotje van hinde, gratin dauphinois, herfstgroenten.
Of
Gebakken zeebaarsfilet en chorizo, saffraanboter, pastinaakpuree, jonge groenten.

Nagerechten van Carine

Buchette dacquoise, frambozenmousse, pure chocoladeganache en pistachenoten.
Of
Charlotte mascarpone, gekonfijte peren en gezouten boterkaramel.
Of
Moelleux au chocolat et cerneaux de noix, crème anglaise en fruitbrochette.

Kindermenu “Feesten”

Kroketje van ham en kaas pasta.
***
Kip met appels en botermoes.
***
Donutspies.

 

Prijs:
Volledig menu voor volwassenen (glaasje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert): 58 EUR
Trio van glaasjes: 10 EUR
Starter: 22 EUR
Gerecht: 26 EUR
Nagerecht:  10 EUR
Kindermenu: 19,50 EUR

Bestellingen:
– Bestellingen moeten per e-mail worden gestuurd naar info@lescabanesderensiwez.be:
* Uiterlijk 17/12 voor het menu van 24/12
* Uiterlijk 24/12 voor het menu van 31/12.
– De bestellingen worden verzameld bij de receptie van de hutten op 24/12 en 31/12 tussen 11.15 en 11.45 uur.

Alle reserveringen moeten ten minste 48 uur van tevoren worden bevestigd per e-mail aan info@lescabanesderensiwez.be. Mogelijkheid om te kiezen uit de verschillende menu’s. Allergeneninformatie beschikbaar via e-mail.

 

FEESTEN MENU:

– Bestellingen moeten per e-mail worden gestuurd naar info@lescabanesderensiwez.be:
* Uiterlijk 17/12 voor het menu van 24/12
* Uiterlijk 24/12 voor het menu van 31/12.
– De bestellingen worden verzameld bij de receptie van de hutten op 24/12 en 31/12 tussen 11.15 en 11.45 uur.