Maak van uw verblijf een gastronomische ervaring met onze verschillende cateringdiensten
Ontbijt, aperitief en maaltijd: geniet van elk moment van uw dag met een smaakje! Eet smakelijk!

Onze ontbijten
Ontbijt naar uw smaak met heerlijke verse broodjes, dagelijks ter plaatse gebakken
Wij bieden een “ontbijtmand” met een ruime keuze aan lokale producten naar wens samen te stellen.
NB: geen ontbijt op maandagochtend

Zondag Brunch
In samenwerking met “Le Gang des p’tit dej’” in Houffalize, bieden wij u onze gloednieuwe brunch van Odette, samengesteld uit heerlijke lokale en artisanale producten, alleen beschikbaar op zondag:
Pannenkoekjes met Suiker, Salade van rood fruit, Vanillecrème, Granola en kiwi, Brownie met pecannoten
Bacon Bénédict: bagel, bacon, omelet en hollandaisesaus
Grilled cheese: toastbrood, parmesan, mozzarella en pesto.
Vruchtensap van sinaas en bloedsinaasappel
Prijs : 65 EUR/2 personen.
Bestel uw brunch voor uw aankomst of uiterlijk bij het inchecken op vrijdagavond. Uw brunchmand is zondagochtend vanaf 9 uur beschikbaar bij de receptie.
ONZE MANDEN
Ook heerlijke aperitiefmandjes om van te genieten in de intieme sfeer van uw hut.
Regionaal aperitief
Toast, tapenade, Warempage paté en streekbier La Chouffe.
Aperitief Champagne
Champagne, toast en foie gras paté, gekonfijte ui.

Onze catering service
Wij bieden u de mogelijkheid om lekker eten te proeven, bereid door een lokale kok. Gilles biedt u een seizoenskeuken, bereid met veel aandacht voor authenticiteit en respect voor het product, een gastronomisch evenwicht tussen streekproducten en culinaire creativiteit.
Voorgerecht + hoofdgerecht: 28€ per persoon
Hoofdgerecht + nagerecht : 28€ per persoon
Voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht: 32€ per persoon
Voorgerecht
Huisbereide vissoep
Of
Paté van everzwijn, uienconfijt met roze peper, groentenpickles
Of
Scampipannetje met curry en boschampignons
Hoofdgerecht
Gevogeltesuprème met boschampignons
Of
Traditioneel hertenstoofpotje
Of
Wok van quorn met groenten, sojasaus en sesam
Nagerecht
Tiramisu met speculoos en geconfijte peer
Of
Menu ‘Les Cocottes de Gilles’
Voorgerechten
Gerookte zalm van het huis, asperges, citroencrème en antipasti
Of
Handgesneden rundstartaar, groentenpickles, krokantje van Parmesan
Les cocottes*
Licht gepekelde biggenfilet, bruine jus met sjalot, zomerraapjes, boontjes en jonge wortel
Of
Stoofpotje ‘Boeuf Bourguignon’ met spekjes, champignons en lente-uitjes
Of
Waterzooi van gevogelte, worteltjes, prei en courgette
OF
Wok van zomergroeten en Quorn (vegetarisch)
*Geserveerd met krielaardappelen, gemengde salade en vinaigrette
Dessert
Charlotte van aardbei, crumble met vanille en aardbeiencoulis
Of
Chocolademousse van pure chocolade, dobbeltjes van brownie met Piment d’Espelette, gezouten caramel
Menu 3 gangen: €40 per persoon
*beschikbaar vanaf 3 April 2023
BBQ Menu :
Naar keuze, 3 stuks per persoon:
Scampibrochette met groene pesto
Inktvis met milde knoflook en Piment d’Espelette
Stukje rundvlees
Gemarineerde kalkoenspies
Worst met kruiden
Lamskotelet met tijm en milde knoflook
Spare ribs tex-mex
Geserveerd met een aardappel in papillote, gezouten boter en rozemarijn
Trio van huisbereide sauzen
Gemengde salade
Prijs: €29 per persoon
*beschikbaar vanaf 3 April 2023
Alle reserveringen moeten ten minste 48 uur van tevoren worden bevestigd per e-mail aan info@lescabanesderensiwez.be. Mogelijkheid om te kiezen uit de verschillende menu’s. Allergeneninformatie beschikbaar via e-mail.