Maak van uw verblijf een gastronomische ervaring met onze verschillende cateringdiensten

Ontbijt, aperitief en maaltijd: geniet van elk moment van uw dag met een smaakje! Eet smakelijk!

Onze ontbijten

Ontbijt naar uw smaak met heerlijke verse broodjes, dagelijks ter plaatse gebakken

Wij bieden een “ontbijtmand” met een ruime keuze aan lokale producten naar wens samen te stellen.

NB: geen ontbijt op maandagochtend

Zondag Brunch

In samenwerking met “Le Gang des p’tit dej’” in Houffalize, bieden wij u onze gloednieuwe brunch van Odette, samengesteld uit heerlijke lokale en artisanale producten, alleen beschikbaar op zondag:

Pannenkoekjes met Suiker, Salade van rood fruit, Vanillecrème, Granola en kiwi, Brownie met pecannoten

Bacon Bénédict: bagel, bacon, omelet en hollandaisesaus

Grilled cheese: toastbrood, parmesan, mozzarella en pesto.

Vruchtensap van sinaas en bloedsinaasappel

Prijs : 65 EUR/2 personen.

Bestel uw brunch voor uw aankomst of uiterlijk bij het inchecken op vrijdagavond. Uw brunchmand is zondagochtend vanaf 9 uur beschikbaar bij de receptie.

 

ONZE MANDEN

Ook heerlijke aperitiefmandjes om van te genieten in de intieme sfeer van uw hut.

Regionaal aperitief

Toast, tapenade, Warempage paté en streekbier La Chouffe.

 

Aperitief Champagne 

Champagne, toast en foie gras paté, gekonfijte ui.

Onze catering service

Wij bieden u de mogelijkheid om lekker eten te proeven, bereid door een lokale kok. Gilles biedt u een seizoenskeuken, bereid met veel aandacht voor authenticiteit en respect voor het product, een gastronomisch evenwicht tussen streekproducten en culinaire creativiteit.

Voorgerecht + hoofdgerecht: 28€ per persoon
Hoofdgerecht + nagerecht : 28€ per persoon
Voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht: 32€ per persoon

Voorgerecht

Huisbereide vissoep

Of

Paté van everzwijn, uienconfijt met roze peper, groentenpickles

Of

Scampipannetje met curry en boschampignons

 

Hoofdgerecht

Gevogeltesuprème met boschampignons

Of

Traditioneel hertenstoofpotje

Of

Wok van quorn met groenten, sojasaus en sesam

 

Nagerecht

Tiramisu met speculoos en geconfijte peer

Of

Zwarte chocoladeblokjes met walnoten

Menu ‘Les Cocottes de Gilles’

Voorgerechten

Gerookte zalm van het huis, asperges, citroencrème en antipasti
Of
Handgesneden rundstartaar, groentenpickles, krokantje van Parmesan

Les cocottes*

Licht gepekelde biggenfilet, bruine jus met sjalot, zomerraapjes, boontjes en jonge wortel
Of
Stoofpotje ‘Boeuf Bourguignon’ met spekjes, champignons en lente-uitjes
Of
Waterzooi van gevogelte, worteltjes, prei en courgette
OF
Wok van zomergroeten en Quorn (vegetarisch)

*Geserveerd met krielaardappelen, gemengde salade en vinaigrette

Dessert

Charlotte van aardbei, crumble met vanille en aardbeiencoulis
Of
Chocolademousse van pure chocolade, dobbeltjes van brownie met Piment d’Espelette, gezouten caramel

Menu 3 gangen: €40 per persoon

*beschikbaar vanaf 3 April 2023

BBQ Menu :

Naar keuze, 3 stuks per persoon: 

Scampibrochette met groene pesto

Inktvis met milde knoflook en Piment d’Espelette

Stukje rundvlees

Gemarineerde kalkoenspies

Worst met kruiden

Lamskotelet met tijm en milde knoflook

Spare ribs tex-mex

 

Geserveerd met een aardappel in papillote, gezouten boter en rozemarijn

Trio van huisbereide sauzen

Gemengde salade

 

Prijs: €29 per persoon

*beschikbaar vanaf 3 April 2023

Alle reserveringen moeten ten minste 48 uur van tevoren worden bevestigd per e-mail aan info@lescabanesderensiwez.be. Mogelijkheid om te kiezen uit de verschillende menu’s. Allergeneninformatie beschikbaar via e-mail.