Bied uw naasten een ongewoon verblijf aan in het hart van de Ardense bossen!

Gesust door het ruisen van het gebladerte en dan zachtjes gewekt door het gezang van de vogels, is dit een prachtig cadeau-idee dat zeker in de smaak zal vallen.

Cadeaubon

Wilt u een cadeaubon aanbieden? Wij bieden verschillende formules aan:

Een NACHT in een van onze “Ontdekking” hutten of in een van de Suites van de Molen (Arduinna, Mélusine, Mahe of Aglaé): 195 €*.
*Een verblijf van één nacht is mogelijk van maandag tot donderdag inbegrepen. Dit bedrag kan ook worden afgetrokken van een langer verblijf.

 

Een WE (twee nachten) in een van onze accommodaties (Hutten of Suites van de Molen):

  • ONTDEKKING Collectie: 460€.
  • INSPIRATIE Collectie: 560€.
  • UITZONDERING collectie: 740€.

Gebruik van de cadeaubon

De persoon die de voucher ontvangt, is vrij om de datum van zijn verblijf te kiezen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Ontbijt is niet inbegrepen.

Geldig voor 18 maanden.

Om meer te weten over onze hutten voor de verschillende collecties, kunt u terecht bij onze FAQs.

Wilt u liever zelf het bedrag van uw gift bepalen?

Kies voor de “waardebon”! De persoon aan wie u het aanbiedt, kan dan het verblijf van zijn keuze boeken en dit bedrag van de prijs van zijn verblijf aftrekken.

Reservering

Reserveer uw cadeaubon

Stuur ons een e-mail naar info@lescabanesderensiwez.be met de formule van uw keuze. Vermeld de naam van de ontvanger en het adres waarnaar wij de cadeaubon kunnen sturen.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij de voucher per email of per post alleen op aanvraag. De persoon kan uw geschenk gebruiken om zijn verblijf te boeken wanneer het hem past, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hutten.